Death Note Filler Lista

Death Note Filler Lista

Death Note

A Death Note egy anime sorozat volt, amely 2006-tól 2007-ig futott. Összesen 37 epizódot vetítettek le a Death Note-ból. A Death Note-nak nincs bejelentett töltelék epizódja.
Yagami Light egy 17 éves zseni Japánból, aki belefáradt az életébe, az iskolába, és a világ állapotába, amint azt ismeri. Egy nap, az iskolából hazafelé menet, Light egy sötét noteszre bukkan, aminek az előlapjára „Death Note” van írva. A megjelenése felkelti Light érdeklődését, és néhány mondatot elolvasva rájön, hogy bárki, akinek a nevét beleírják, az meghal. Mivel egy viccnek tekinti, Light folytatja mindennapi tevékenységeit. Hamarosan azonban az emberi kíváncsiság győzedelmeskedik rajta, és Lightot arra ösztönzi, hogy kipróbálja a noteszt, felfedezve az első mondat mögötti igazságot. Most, kezében a hatalommal, Yagami Light azon az úton jár, hogy megváltoztassa a világot, és az Új Világ Istene legyen. Azonban a szent státusz eléréséhez nem lesz könnyű útja, mivel egy másik zseni, L néven ismert, Light hitével és magával Lighttal áll szemben. Ki fog győzni ebben az istenek hatalmának küzdelmében az emberek között?

Részek hamarosan

Manga kánoni részek

2-24, 27-36

Vegyesen kánon és filler részek

1, 25-26, 37

Manga kánoni rész

Olyan részek, melyek a fontos Manga alapján megírt cselekményt viszik tovább.

Anime kánoni rész

Olyan fontos részek, amelyek az Anime alapján megírt cselekményt viszik tovább.

Vegyes filler és kánoni rész

Olyan töltelék részek, amelyek tartalmaznak a fő cselekményszálhoz is kötődő cselekményeket.

Filler rész

Olyan töltelék részek, amelyek teljesen elhanyagolhatóak. A fő történetszálat nem módosítják, ezek nélkül is teljes lehet a sztori.

Loading