Boruto rövid kritika

Boruto rövid kritika

SPOILER VESZÉLY!

Figyelem a leírás Spoiler-eket tartalamzhat!

A Boruto-t sokan vártuk, hogy kedvenc Naruto karaktereink szereplését és életútjainak folytatását tovább nézhessük.

Maga a Boruto a 100. részig körülbelül ugyanarról szól, mint a Naruto, semmi újat nem ad szinte. Megismerhetjük az új sablonos karaktereinket és azt, hogy az évek során hogyan fejlődött Konoha és a többi város. A technika beférkőzte magát a sorozatba is. A 100-200 közötti részek már izgalmasabbra sikerültek. Sokkal több harc van benne, megismerünk új ellenségeket, de ezek kilétére elég hamar fény is derül.

Az újabb részekbe olyan amatőr dolgokkal rontják el a készítők a sorozatot, hogy az számomra már hihetetlen. Például 3 genin kitalálja, hogy ő most elmegy és felkutatja az ellenség búvóhelyét, majd egy véletlen megérzés során éppen oda tévednek. Kérdem én, hogy ebben mi a logika? Ha ennyire nincs semmi ötlet akkor ne erőltessük már ezeket az unalmas részeket. Sokszor várná az ember, hogy végre valami igazán érdekes dolog történik, a végére megint izgalmat hagynak nekünk a készítők, de a következő részben kiderül, hogy semmit nem ért az egész.

Csalódott vagyok, mert a sokhelyről jött kritika ellenében én bíztam benne, hogy valamikor végre érdekes lesz a sorozat, de mire érdekes lehetne, addigra elrontanak megint mindent…

Ti mit gondoltok erről?

Loading